Ποιόν να εμπιστευθείτε

• Μεσιτικό γραφείο Πολύζος

Η Polyzos Real Estate δραστηριοποιείτε δυναμικά στο χώρο της αγοράς ακίνητων από το 1989.Με απόλυτη γνώση της Ελληνικής αγοράς ακίνητων είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναλάβουμε για λογαριασμό σας κάθε είδους αγορά, πώληση, εκμίσθωση της ακίνητης περιουσίας σας.
Η φιλοσοφία του γραφείου μας είναι η κατεύθυνση των πελατών μας για την καλύτερη τοποθέτηση των χρημάτων τους σε ασφαλή επένδυση αλλά και η δυνατότητα εκποίησης με το μεγαλύτερο κέρδος.

• Μεσίτης/Εκτιμητής

Ο Στέλιος Πολύζος γεννήθηκε το 1984 και είναι Μεσίτης και Εκτιμητής ακινήτων από το 2008. Είναι Απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Χαλκίδας με πτυχιακή "Το Real Estate και η κρίση στην Ελληνική αγορά ακινήτων".
Έχει κάνει ειδίκευση και είναι πιστοποιημένος στις επενδύσεις και στις εκτιμήσεις ακινήτων από το τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστήμιου Πειραιώς και από τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας αντίστοιχα.
Eίναι πιστοποιημένος πραγματογνώμονας και εκτιμητής ακινήτων από την Αμερικανική ένωση National Association of Realtors.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Διαχειρισής ακινήτων από το Institute of Real Estate Management Αμερικής. Σεμινάρια διαπραγματεύσεων ακινήτων από το Αμερικάνικου Πανεπιστημίου De Paul. Σεμινάρια του Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ πάνω στις εκτιμήσεις ακινήτων.
Είναι International Realtor, μέλος της Αμερικάνικης ένωσης μεσιτών Αμερικής (NAR), μέλος του συλλόγου μεσιτών Αθηνών, μέλος της Ένωσης μεσιτών πιστοποιημένων πραγματογνωμόνων Ελλάδας (ΕΠΠΑ). Εγγεγραμμένος πραγματογνώμων στις λίστες του πρωτοδικείου Αθηνών και Πειραιώς.


Στέλιος Πολύζος

Real Estate Broker
Polyzos Real Estate