Εκτίμηση Ακινήτου

Θυμηθείτε:

H εκτίμηση κοστίζει λίγο, αλλά η γνώση των τιμών αποδίδει στο άπειρο!

Σε κάθε περίπτωση η ορθή εκτίμηση της τιμής πώλησης / ενοικίασης ενός ακινήτου είναι μία πάρα πολύ σημαντική ενέργεια για όποιον σκέπτεται την πώληση ή ενοικίαση ενός ακίνητου. Η μεγάλη της σημασία έγκειται στο γεγονός ότι, αυτή ακριβώς η εκτίμηση, επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό, τόσο το χρόνο ολοκλήρωσης της όλης διαδικασίας της αγοραπωλησίας ή ενοικίασης, όσο και το τελικό ποσό που θα οριστεί, προκειμένου να κλείσει η συμφωνία.

Τις περισσότερες φορές οι ιδιοκτήτες ενός ακινήτου τείνουν για συναισθηματικούς λόγους να υπερεκτιμούν αρχικά την αξία του ακινήτου τους. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι ενδιαφερόμενοι για το ακίνητο σας αγοραστές δεν είναι συναισθηματικά συνδεδεμένοι μαζί του όπως εσείς, αλλά αγοράζουν, συγκρίνοντάς το με άλλα διαθέσιμα προς πώληση ακίνητα της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητο.

Η εκτίμηση είναι η τέχνη ή η επιστήμη αποτίμησης της αξίας ενός περιουσιακού στοιχείου σε μια δεδομένη χρονική στιγμή, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα και χαρακτηριστικά του αντικειμένου (ακινήτου ή της ακίνητης περιουσίας), σε συνδυασμό με όλους τους οικονομικούς συντελεστές της αγοράς καθώς και με εναλλακτικές μορφές επενδύσεων..

H πιστοποίηση της εταιρίας μας έπο την USA National Association of Realtors (την μεγαλύτερη Αμερικανική ένωση πιστοποιημένων εκτιμητών και πραγματογνωμόνων ακινήτων) που διαθέτουμε, καθώς επίσης και την πιστοποίηση από το Υπουργείο Οικονομικών που διαθέτουν οι συνεργάτες μας , αποτελούν εγγύηση σωστής και απόλυτα ακριβούς εκτίμησης της ακίνητης περιουσίας σας.


 Η εταιρία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα τα ακόλουθα αντικείμενα εκτιμήσεων :

·         Ακίνητα ( οικόπεδα , αγροτεμάχια , δασικές εκτάσεις , οικίες , πολυκατοικίες , διαμερίσματα , καταστήματα , γραφεία , κινηματογράφους , θέατρα, garage, αποθήκες κλπ)

·         Νησιά και βραχονησίδες

·         Διατηρητέα ακίνητα

·         Νοσηλευτήρια και κλινικές

·         Τεχνικά έργα πάσης φύσεως

·         Ξενοδοχεία , τουριστικές επιχειρήσεις , κέντρα εστίασης – διασκέδασης κλπ

·         Βιομηχανικές εγκαταστάσεις

·         Ακίνητα που μετέχουν σε αμοιβαία κεφάλαια ακινήτων ή σε ΕΕΑΠ

·         Αποθέματα μεταλλείων

·         Ζημιές από τρομοκρατικές ενέργειες

 

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να σας βοηθήσουμε.